Over mij

sarah (33)_edited.jpg

Mijn naam is Sarah Pieterse en ik woon met mijn man en twee kinderen in Nieuw Amsterdam, een dorp in Drenthe. Wat leuk dat je een kijkje neemt op de site van Salon Sarah, van harte welkom! Na 15 jaar als hbo-verpleegkundige te hebben gewerkt, heb ik ervoor gekozen om mijn passie als visagiste verder uit te diepen en een salon aan huis te openen. Vanuit mijn ervaring binnen mijn vak als hbo-verpleegkundige weet ik des te meer hoe belangrijk het is om jarenlang, hopelijk in goede gezondheid, in je huid te mogen wonen en hoe fijn is het om daar goed voor te zorgen. 

Vanaf 2012 heb ik mij vooral in de afgelopen periode verder kunnen verdiepen in de zorg rondom de huid waarin ik mij diverse behandelingen eigen heb kunnen maken.

Om de behandelingen te kunnen bieden is het volgende merk terug te vinden in mijn salon:

Het merk PHYRIS is ruim 60 jaar geleden ontworpen door chemicus en voedingswetenschapper dr Felix Grandel die in zijn producten uiterst effectieve en irritatievrije natuurverbonden cosmetica nastreeft. Hierbij maakt hij gebruik van werkstoffen uit de natuur in combinatie met hoogeffectieve producten met voelbare betrouwbaarheid. 


PHYRIS is een unieke 3-fasen-concept voor onmiddellijk en permanent voel- en zichtbare resultaten. Voor iedereen die ervan geniet om individuele schoonheid te ervaren. 

Fase 1: REINIGEN
Voor een optimaal gereinigde, bevrijde en op de volgende fase voorbereide huid – naargelang het gewenste huidgevoel.

Fase 2: ACTIVEREN
SOMI – de unieke kernwaarde van PHYRIS. Activeert de huideigen functies en maakt de aansluitende verzorging nog effectiever.

Fase 3: VERZORGEN
Individuele verzorgingslijnen, die voor elke leeftijd, elke huidtoestand en elk huidtype de perfect afgestemde verzorging bieden.


Neem contact op voor meer informatie over ons aanbod of voor het maken van een afspraak.